Syystarjous kaikki tuotteet -10%

Palvelumme

Digitaalinen painatus on mullistanut painoteollisuuden ja on edelleen suosittu valinta monille yrityksille ja yksityishenkilöille.

Suurkuva tulostukset

Olemme erikoistuneet erilaisten tarrojen, etikettien ja muiden tarramateriaalien painamiseen, mm. Tarrat, Hiekkapuhalluskalvo, tapetit, bandrollis… jne. Ja ne ovat käytössä sisällä sekä ulkona ja kestävät säässä kuin säässä.

Suurkuva tulostus Sky Mainostalo Helsinki
Suurkuva tulostus Sky Mainostalo Helsinki

Esitteet ja flyerit

Pienet ja suuret määrät, taitettuina tai ilman taittoa, kiiltävä tai matta-paperi… Kaiken kokoiset ja millä painosmäärällä hyvänsä – aina ajallaan ja kustannustehokkaasti toimitettuna.

Esitteet, flyerit, Käyntikortti ja Tekstiilit | Sky Mainostalo
Esitteet, flyerit, Käyntikortti ja Tekstiilit | Sky Mainostalo

Käyntikortti

On vaivaton tapa antaa vastaanottajalle yhteystietosi ja kertoo yrityksesi tyylistä yhdellä silmäyksellä. Yleisimmät käyntikorttien koot ovat 90x50mm ja 85x55mm.

Julisteet, flyerit, Käyntikortti ja Tekstiilit | Sky Mainostalo
Julisteet, flyerit, Käyntikortti ja Tekstiilit | Sky Mainostalo

Tekstiilit

Yrityksen logolla viimeistellyt tekstiilit luovat ammattimaisen kuvan liiketoiminnastasi ja tuovat brändisi esille.

Meiltä saat työ- ja huomiovaatteet, t-paidat, colleget, pikeet, neuleet, takit, lippikset, pipot, reput ja paljon muuta, tai haluamanne vaatteesi.

Esitteet, flyerit, Käyntikortti ja Tekstiilit | Sky Mainostalo
Esitteet, flyerit, Käyntikortti ja Tekstiilit | Sky Mainostalo

Auton teippaus

Tehdään yrityksesi näkyväksi myös liikenteessä!Toteutamme teippaukset logoista kokonaisiin yliteippauksiin joko asiakkaan omasta aineistosta tai meillä suunniteltuna.

Auton teippaus | Sky Mainostalo
Auton teippaus | Sky Mainostalo

Julisteet

Julisteella herätät helposti huomion kaduilla, myymälässä, toimistossa, messuilla tai vaikka kotonasi!

Meiltä saat julisteet missä koossa vaan aina yksittäisestä sisustusjulisteesta isoihin kampanjoihin.

Julisteet, flyerit, Käyntikortti ja Tekstiilit | Sky Mainostalo
Julisteet, flyerit, Käyntikortti ja Tekstiilit | Sky Mainostalo

Rollup

Rollupilla saat helposti näkyvyyttä messuilla tai muissa tapahtumissa. Kevyt runko on kätevä kuljettaa mukana tulevassa kantokassissa ulkomaille asti.

  • Laadukas tulostusjälki mattapintaiselle rollup-paperille

  • Kevyt ja luotettava mekanismi

  • Helppo kuljettaa ja koota

Rollup, flyerit, Käyntikortti ja Tekstiilit | Sky Mainostalo
Rollup, flyerit, Käyntikortti ja Tekstiilit | Sky Mainostalo

Jäljentävien lomakkeiden painatus

Jäljentävät paperit ovat sekä yritysten että hallintoviranomaisten yleisesti käyttämiä toimistotuotteita. Nämä käytännölliset lomakkeet sopivat mm. laskujen ja sopimusten painamiseen ja niillä voi luoda 2-5 kopiota yhdellä kertaa. Näin saadaan nopeasti aikaan jäljennökset asiakirjoista, jotka voidaan kätevästi arkistoida.

lomakkeiden painatus | Sky Mainostalo
lomakkeiden painatus | Sky Mainostalo

Bandrollit

Banderolleja voidaan sijoittaa sekä sisä- että ulkotiloihin. Ne kiinnittävät tehokkaasti huomion ja näkyvät kauas. Banderolleja käytetään paljon esimerkiksi myymälöiden ja muiden rakennusten julkisivuissa, promootiotapahtumissa ja sillankaiteissa. Ulkokäyttöön tarkoitetut kangasbanderollit ovat säänkestäviä, ja niitä on helppo siirtää ja varastoida. Kiinnitysjärjestelmät valitaan luonnollisesti kohteen mukaan.

Banderollia tilatessa sinun kannattaa siis miettiä paikka mihin se on tulossa kiinni, ja millä se kiinnitetään. Haluatko banderollin puiden väliin, liiketilasi seinään, työmaa-aitaan vai onko sinulla sitä varten suunniteltu laadukas strussiteline valmiina?

Paikasta riippuen voimme suositella sinulle parhaat tavat kiinnittää (ja mahdollisesti irroittaa ja vaihtaa banderollit nopeasti kampanjakäytössä) ja irroittaa banderollit.

Reunavahvistetut ja valmiiksi rei’itetyt banderollit on helppo kiinnittää itsekin.

Banderollit | Sky Mainostalo
Banderollit | Sky Mainostalo

Suunnittelupalvelu

Graafinen suunnittelu eli visuaalinen suunnittelu on ulkoasun suunnittelua. Se on sovellettu taidemuoto, joka auttaa katsojaa tulkitsemaan viestiä. Graafista suunnittelua tarvitaan kaikessa kuvallisessa viestinnässä, jota ovat esimerkiksi ilmoittelu ja muu mainonta, painotuotteet, sähköiset julkaisut, elokuvat, animaatiot, logot ja muut yritystunnukset, pakkaukset, kyltit, merkit ja opasteet.

Suunnittelemme suuret ja pienet mainosteippaukset kaikkiin kohteisiin tai teemme toteutuksen asiakkaan omien aineistojen ja toiveiden mukaan.

Beach flag

Beach Flag tuo helppoa ja edullista näkyvyyttä ulkotapahtumiin, kauppakeskuksiin, messuille ja oikeastaan kaikkialle missä haluat herättää huomiota. Voit valita lippusi useasta eri mallista ja koosta.

Lippujen kangastuloste on sublimaatiotulostettu, läpivärjätty lippuneulos tai reikäkangas. Liput toimitetaan kätevässä kantolaukussa ja haluamallasi jalkavaihtoehdolla.

Beach flag | Sky Mainostalo
Beach flag | Sky Mainostalo

Sisustusteipit ja tapetit

Voimme tulostaa teippiä, tapettia, lattiatarroja jne. Voimme päällystää myös pöytien pintoja tai keittiön välitilalevyjä tulostetuilla kuvilla tai valmiilla sisustuskalvoilla. Tulosteet voidaan laminoida jolloin pinta kestää pesua ja pyyhkimistä. Voimme tulostaa esim tapetteja tai tauluja canvakselle asiakkaan omista valokuvista (Katso aineistovaatimukset kohdasta – aineiston toimittaminen) sekä suunnittelijoiden aineistoista. Meillä on myös oma suunnittelupalvelu ja teemme luonnokset vielä ennen tulostamista asiakkaille kaikista suunnittelemistamme töistä. Meillä on myös asennuspalvelu toimittamillemme tuotteille.

Sisustusteipit ja tapetit | Sky Mainostalo
Sisustusteipit ja tapetit | Sky Mainostalo

Digitaalinen painatus on moderni tapa kopioida tekstiä ja kuvia erilaisille pinnoille digitaalitekniikan avulla. Se mahdollistaa korkealaatuisen ja tehokkaan tulostuksen, mikä tuottaa teräviä ja eloisia tuloksia. Toisin kuin perinteiset painomenetelmät, digitaalinen painatus eliminoi painolevyjen tarpeen, mikä tekee siitä kustannustehokkaamman ja aikaa säästävämmän vaihtoehdon. Digitaalisella painatuksella on mahdollista tulostaa myös muuttuvia tietoja, kuten henkilökohtaisia kirjeitä tai mainosmateriaaleja, ilman manuaalista puuttumista. Lisäksi digitaalinen painatus tarjoaa laajan valikoiman materiaaleja, joille voidaan tulostaa, mukaan lukien paperi, kangas, muovi ja jopa metalli. Tämä monipuolisuus tekee siitä sopivan monenlaisiin sovelluksiin käyntikorteista ja esitteistä bannereihin ja kyltteihin. Lukuisten etujensa ansiosta digitaalisesta tulostamisesta on tullut yhä suositumpaa eri toimialoilla, mikä mullistanut tapamme tulostaa ja toistaa visuaalista sisältöä.